ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები /
by ჯანდიერი, ი.
Published by : „განათლება”, (თბილისი : ) Physical details: 363 გვ. : სურ. ; 22 სმ.
Subject(s):
სოფლის მეურნეობა
|
მცენარეული და ცხოველური წარმოშობის საკვები პროდუქტები და კვლევის მეთოდები
Year: 1970
Item type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due |
---|---|---|---|---|---|
წიგნები | # 13 საქალაქო ბიბლიოთეკა – ფილიალი | 631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) | 1051 | Available | |
წიგნები | ანტონ ლორთქიფანიძის სახელობის სამკითხველო დარბაზი | 631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) | ქ82835/3 | Available | |
წიგნები | წიგნსაცავის განყოფილება | 631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) | ქ50200/3 | Available |
Browsing # 13 საქალაქო ბიბლიოთეკა – ფილიალი Shelves Close shelf browser
No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | No cover image available | ||
631.4 (479.22)(075.8) / ს. 32 საქართველოს ნიადაგები : | 631.4(075.8) / ტ. 21 ზოგადი ნიადაგთმცოდნეობის საფუძვლები / | 631.4(075.8) / ტ.21 კერძო ნიადაგმცოდნეობა / | 631.41+631.8:543 / ჯ. 21 ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები / | 631.522 / ა.19 გენეტიკის პრაქტიკუმი / | 631.522 / ა.19 გენეტიკის პრაქტიკუმი / | 631.5/9 (075.8) / გ. 14 მემცენარეობა / |
ქართული გამოცემის რედაქტორისაგან ; წინასიტყვაობა / ავტორები ; დანართი.
სახელმძღვანელო ზოოტექნიკურ-ვეტერინარული ინსტიტუტის სტუდენტებისათვის.
There are no comments for this item.