ქუთაისის ილია ჭავჭავაძის სახელობის საჯარო ბიბლიოთეკა - Kutaisi Ilia Tchavtchavadze Public Library

Normal view MARC view ISBD view

ნიადაგების, მცენარეების, სასუქების, რძის, კარაქის, ყველისა და ღვინის ქიმიური ანალიზის მეთოდები /

by ჯანდიერი, ი.
Published by : „განათლება”, (თბილისი : ) Physical details: 363 გვ. : სურ. ; 22 სმ. Year: 1970
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due
წიგნები წიგნები # 13 საქალაქო ბიბლიოთეკა – ფილიალი
631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) 1051 Available
წიგნები წიგნები ანტონ ლორთქიფანიძის სახელობის სამკითხველო დარბაზი
631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) ქ82835/3 Available
წიგნები წიგნები წიგნსაცავის განყოფილება
631.41+631.8:543 / ჯ. 21 (Browse shelf) ქ50200/3 Available

ქართული გამოცემის რედაქტორისაგან ; წინასიტყვაობა / ავტორები ; დანართი.

სახელმძღვანელო ზოოტექნიკურ-ვეტერინარული ინსტიტუტის სტუდენტებისათვის.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Powered by Koha